Daha profesyonel bir site kurulumu için

20 Ocak 2010 Çarşamba

Yüreğinin Anahtarı

0






Bir zamanlar ülkenin birinde Polya adında çok genç ve çok güzel bir prenses varmış, Kral babası yatalak hasta olduğu için bu prensesi kraliçeliğe hazırlamak istemişler, Ülkenin bütün bilgeleri çeşitli dersler vererek prensesi hızlı bir eğitimden geçirmişler.. Bir süre sonra kralın baş danışmanı onu sınavdan geçirip kraliçe olabileceğine karar verir.. Prenses bu sınavdan sonra baş danışman tarafından bir büyük odaya alınır..

Bu odada farklı renklerde 15 kapı vardır, Baş danışman prensese derki; Kraliçe olduğunuz zaman ülkeyi bu 15 kapının ardındaki bilgi ve hazinelerle yöneteceksiniz, Aslında bu 15 kapının 8 i iyiliklerin kapısı 7 si kötülüklerin kapısıdır..

Buyur anahtalarlarda burada.. Prenses Polya sorar; Peki ama anahtarların hangisi hangi kapının bunu nasıl bilicem.. Baş danışman cevap verir: Prensesim eğer yüreğiniz iyi ise eliniz iyilik kapılarının anahtarına gider, Yüreğiniz bozuksa eliniz kötülük kapılarının anahtarlarına gider..

Yüreğim nasıl iyi olur nasıl bozulur, İhtiyar baş danışman gülümser, Prensesim bilgelerin nasihatlarını dinlerseniz yüreğini iyi olur, Yağcıların övgülerine kulak verirseniz yüreğiniz bozulur.

Stay Connected With Free Updates
Subscribe via Email
You Might Also Like
Masaloku.blogspot.com bir yazım paylaşım blogudur. Eğer siteki paylaşımlardan bir ya da birden fazlasının T.C. yasalarına aykırı olduğunu veya yayınlanmasında diğer yasal ya da etik engeller olduğunu düşünüyorsanız lütfen site yönetimi ile iletişime geçiniz



leventekce @ yandex.com


Masalların faydaları...

Masallar, zor durumlarla başa çıkabilme, dinleme ve akıl yürütme becerilerini artırıyor.
Dil gelişimine katkıda bulunuyor.
Düşünce gücünün gelişmesini destekliyor.
Çocuğun hayal dünyasını zenginleştiriyor.
Dinleme ve akıl yürütme yetileri ile entelektüel birikimlerini geliştiriyor.